Teamfoto Ana Bouw
Spackspuiten Zoetermeer Wij staan in Zoetermeer voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Zoetermeer, hoofdvestiging Delft

Spackspuiten Zoetermeer

Bent u de trotse eigenaar van een nieuwe woning geworden, of zoekt u naar manieren om uw huidige woning te verfraaien? Dan is spackspuiten een goede keuze. De specialisten van Ana Bouw in Zoetermeer zijn zeer ervaren in het stucen van allerlei soorten ruimtes.

Of het nu gaat om een opknapbeurt van uw slaapkamer of een make-over van uw woonkamer, bij Ana Bouw kan het allemaal. Wat kost spackspuiten? Wilt u meer weten? Neem contact met ons op via 015 666 7428 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Spackspuiten is een veelzijdige klus voor een stukadoor. Hierdoor is het mogelijk om het in verschillende ruimtes en op diverse oppervlakken aan te brengen:

 • Woonkamers: Voor een nette en moderne afwerking.
 • Slaapkamers: Voor een kalme en gladde uitstraling.
 • Keukens en badkamers: Slijtvast en onderhoudsvriendelijk.
 • Commerciële ruimtes: Zorg voor een strakke en professionele afwerking in commerciële ruimtes.

Plafond wordt gespackt door stukadoor in wit pak.
Spackspuiten is één van de expertises van Ana Bouw. Laat u vrijblijvend adviseren.

Wat is spackspuiten?

Het proces van spackspuiten bestaat uit het aanbrengen van een dunne laag pleister op de muren of plafonds van uw woning. De kleine korrels in het pleister zorgen voor een unieke structuur op uw muur of plafond. Spackspuiten wordt gedaan met een machine, die bepaalt hoe grof de korrels worden.

Mogelijkheden van spackspuiten

Verschillende spackspuitopties worden door Ana Bouw aangeboden. Aangezien ons stukadoorsbedrijf voorzien is van allround specialisten, kunnen we u veel bieden op het gebied van spackspuiten. Bel naar één van onze medewerkers via 015 666 7428 of bekijk een aantal mogelijkheden die wij aanbieden:

 • Verschillende texturen
  Dankzij de spuitkop van de spackspuitmachine zijn er diverse texturen mogelijk. Zo is er een oplossing voor elke interieurstijl en woonruimte. Voor een strak en modern resultaat kiest u fijne korrels, terwijl grove korrels zorgen voor een robuuster karakter.
 • Kleuropties
  Veel kleuren zijn mogelijk met spack. Dit leidt tot een kleurrijke afwerking van de ruimte, zonder dat u hoeft te schilderen. De veel voorkomende tinten zijn wit, crème en lichtgrijs, maar de variatie is oneindig.
 • Toepasbaar voor verschillende ruimtes en snel uitgevoerd
  Spackspuitwerk kan eenvoudig op muren en plafonds worden aangebracht, waardoor het geschikt is voor veel woonruimtes. Dankzij de gebruikte techniek kan het in verscheidene ruimtes worden aangebracht voor een uniforme afwerking. De snelle aanbrenging van het spackwerk zorgt ervoor dat de ruimte weer snel gebruikt kan worden.

Spackspuitwerk door Ana Bouw

Voor het spackspuiten gebruikt de stukadoor een machine die voorzien is van een spuitkop. Hoe grof de korrels zijn, wordt bepaald door deze machine. Het spackspuitwerk kan geheel naar wens worden uitgevoerd.

U kunt kiezen tussen extra fijne, fijne of grove korrels, wat het uiteindelijke resultaat zal beïnvloeden. Normaal gesproken neemt het drogen van het spackwerk 1 à 2 dagen in beslag. Wanneer alles droog is, kunnen de ruimtes weer gebruikt worden.

Voordelen van spack

Wij beseffen goed dat u in de verkennende fase overspoeld wordt met diverse informatie over soorten stucwerk. We delen graag onze deskundigheid en de voordelen van spackspuiten met u. Voor extra uitleg staan wij u graag te woord op 015 666 7428. De voordelen zijn:

 1. Tempo-uitvoering
  Spackspuiten gaat in een rap tempo en efficiënt. Het spackspuiten gaat een stuk sneller dan traditioneel stucwerk. Dit resulteert in een besparing van tijd en arbeidskosten.
 2. Strakke en egale afwerking
  Spack verdeelt zich gelijk over het hele oppervlak Dit geeft u een naadloze en egale afwerking zonder eventuele imperfecties. Deze methode zorgt voor een eigentijdse en schone look in elke kamer.
 3. Verdoezelt gebreken
  Spackspuiten is zeer geschikt voor het wegwerken van kleine gebreken. Hierbij moet u denken aan scheuren, gaatjes en overige beschadigingen in muren en plafonds Deze oneffenheden worden door de spacklaag opgevuld, waardoor een gladde oppervlakte ontstaat.
 4. Duurzaamheid
  Gespackte muren en plafonds gaan lang mee dankzij hun slijtvastheid en duurzaamheid. Deze pleisterlaag werkt als een stevige schild dat bestand is tegen dagelijkse gebruikssporen. Dankzij deze eigenschappen blijft het oppervlak lang in goede staat zonder veel onderhoud.
 5. Onderhoudsgemak
  Een oppervlak met spack vereist minimale inspanning voor het onderhoud. Stof en vlekken blijven minder snel hangen. Beschadigingen zijn gemakkelijk bij te werken zonder dat het hele oppervlak opnieuw moet worden behandeld.
 6. Kostenefficiënt
  Ten opzichte van andere stuctechnieken is spackspuiten vaak een goedkopere oplossing. Met de snelle applicatiemethod en de lagere arbeidskosten, zijn de uitgaven vaak lager dan bij conventioneel stucwerk. U verliest geen kwaliteit of duurzaamheid.

Kosten spackspuiten Zoetermeer

De kosten voor spackspuiten in Zoetermeer hangen af van verschillende factoren, waaronder de afmetingen van het oppervlak, de kwaliteit van de ondergrond en de gekozen afwerking. De totale prijs kan oplopen door meer diensten zoals het aanbrengen van een primer of het kiezen van een specifieke kleur. Aanvullende diensten, zoals het aanbrengen van een primer of het creëren van een gewenste kleur, kunnen de totaalkosten doen stijgen.

Voor advies van onze ervaren vakmensen kunt u ons bereiken op 015 666 7428. Heeft u vragen over de prijzen van spackspuiten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan door hier het formulier in te vullen en ontvang vandaag nog uw prijsopgave!

Veel gestelde vragen van Ana Bouw over spackspuiten

Wat is de rol van een spackspuiter?

Het beroep van een spackspuiter houdt in het spuiten van dunne, korrelige pleisterlagen op uw muren en plafonds. Zoals de naam al doet vermoeden: het pleisterwerk wordt onder hoge druk en met behulp van een spuitmachine aangebracht. Een spackspuiter zet dit pleisterwerk op de muren en plafonds.

Wat is de definitie van een spackmes?

Een spackmes is een metalen gereedschap dat wordt gebruikt voor een gladde afwerking. Dit wordt door de stukadoor gebruikt om het plafond en de wanden glad te strijken. Na het spuiten van spack wordt dit gebruikt.

Is het mogelijk om spackwerk opnieuw te schilderen?

Het is mogelijk om spackwerk te overschilderen. Het is aanbevolen om een voorstrijkmiddel te gebruiken en de wand(en) grondig voor te behandelen. Hierdoor ontstaat er geen ongelijkmatige verf en blijft de muur streeploos.

Wat is de procedure om spackwerk te verwijderen?

U heeft meerdere opties om spackwerk te verwijderen. Het is een erg tijdrovende taak die veel hinder veroorzaakt Vanwege de stevigheid waarmee spackwerk aan de muur zit, raden we aan om bij beschadigingen een nieuwe laag spackwerk aan te brengen.

Ana Bouw staat voor u klaar in Zoetermeer
Over ons

Of het nu gaat om het creëren van extra leefruimte, het renoveren van uw badkamer, het uitvoeren van timmerwerk of het verzorgen van schilderwerk, bij Ana bouw als staan we voor uklaar... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 015 666 7428

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Ana Bouw

Of het nu gaat om het creëren van extra leefruimte, het renoveren van uw badkamer, het uitvoeren van timmerwerk of het verzorgen van schilderwerk, bij Ana bouw als staan we voor uklaar met onze expertise en toewijding. Dit doen we samen met u!