Teamfoto Ana Bouw
Badkamer stucen Zoetermeer Wij staan in Zoetermeer voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Zoetermeer, hoofdvestiging Delft

Badkamer stucen Zoetermeer

Bent u bezig met plannen om de badkamer te laten stucen? Dan kunt u contact opnemen met Ana Bouw in regio Zoetermeer. Wij hebben uitgebreide ervaring met badkamers van allerlei vormen en afmetingen.

Uw badkamer stucen biedt u een scala aan voordelen. Daarnaast is het hygiënischer dan betegelde wanden, en krijgt uw badkamer een unieke stijl. Wilt u meer weten over badkamer stucen? Neem dan gerust contact op via 015 666 7428 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat kost badkamer stucen Zoetermeer?

De prijs van het badkamer stucen wordt bepaald door meerdere factoren. Zowel de ondergrond als het gekozen type stucwerk hebben invloed op de kosten, waardoor de prijs sterk kan variëren. De kosten worden mede bepaald door de ondergrond.

Vanwege de dikte van de benodigde stuclaag voor een bakstenen muur, zijn de kosten hoger dan die voor betonnen muren. De afmetingen van de badkamer beïnvloeden ook de totale kosten. Meerdere kamers laten stucen is vaak kosteneffectiever, omdat de prijs per vierkante meter lager wordt.

De conditie van uw woning kan invloed hebben op de uiteindelijke prijs. Het stucen van oudere woningen duurt doorgaans langer dan bij nieuwbouwwoningen, omdat er meer voorbereiding vereist is. Wij begrijpen dat u graag wilt weten welke stappen er gezet zullen worden.

Onze specialisten van Ana Bouw zijn altijd bereid u te helpen, bel gerust. Bel naar 015 666 7428 voor een specifieke prijsopgave of vul ons offerteformulier in. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Badkamer stucwerk met veel lichtinval
Toe aan een nieuwe badkamer? Laat uw badkamer in regio Zoetermeer stucen door Ana Bouw!

Badkamer laten stucen door Ana Bouw!

Sommige mensen beslissen zelf hun badkamer te stucen, maar de meerderheid huurt daarvoor een stukadoor in. Voor een badkamer zelf stucen heeft u goede voorbereiding nodig en is het fysiek mentaal zwaar. Wilt u dat de specialisten van Ana Bouw het stucwerk voor u doen?

U bent dan zeker van vakmanschap en een verzorgd eindresultaat. Onze deskundige stukadoors bieden advies op maat en achterhalen de meest geschikte mogelijkheden voor uw badkamer. Dit zorgt ervoor dat het eindresultaat er altijd netjes uitziet.

Voordelen badkamer stucen

Het stucen van uw badkamer biedt vele voordelen. Als het gaat om hygiëne, is stucwerk veel beter dan tegels. Dankzij een strakke afwerking in de badkamer zijn vieze voegen verleden tijd.

Stucwerk helpt om de vorming van schimmel drastisch te verlagen. Wellicht wilt u uw bestaande badkamer een make-over geven. Uw keuze voor het stucen van de badkamer is dan ideaal.

Het eindresultaat van stucwerk is een compleet nieuwe uitstraling van uw badkamer. De badkamer straalt warmte en rust uit door de toepassing van milde kleurtinten. Een woonkamer met strak stucwerk biedt maximaal woonplezier.

Materiaal mogelijkheden bij Ana Bouw

De badkamer kan gestuct worden, zolang er gebruik wordt gemaakt van een waterdichte stucmortel. Waterdichte stucmortel is daarom noodzakelijk. U kunt kiezen uit verschillende soorten stucwerk voor de badkamer, de drie meest voorkomende staan hieronder:

  • Betonciré
    Betonciré is een betonsoort die met cement gebonden is en veel gebruikt wordt onder de naam betonstuc in badkamers en keukens. Het is toepasbaar op diverse ondergronden, waaronder gipsplaten en hout, en is beschikbaar in nagenoeg elke kleur. In meerdere lagen wordt het stucwerk aangebracht, waarvan de laatste laag waterdichte bescherming biedt.
  • Tadelakt
    Met zijn warme, unieke afwerking, is tadelakt ideaal voor badkamers wegens de waterafstotende eigenschappen. Tadelakt aanbrengen kan alleen een vakman. Het is essentieel dat dit gebeurt door gediplomeerde stukadoors.
  • Microbeton
    Met zijn fijne korrels zorgt microbeton voor een gladde en strakke afwerking en het is daarnaast erg sterk. U heeft de optie om uw hele badkamer met microbeton te laten bedekken. Uw badkamervloer kan daarnaast behandeld worden met microbeton.

Naast de genoemde opties, is het ook mogelijk om uw huidige tegels met stuc te bedekken. Hiermee zorgt u ervoor dat onnodige sloopwerkzaamheden vermeden worden. Het is belangrijk dat de juiste voorbereidingen worden uitgevoerd.

Een glanzend en strak eindresultaat is het resultaat. Bent u aan het overwegen om naast uw badkamer ook uw plafond, een muur of uw woonkamer te laten stucen? Voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden kunt u bellen met onze vakmannen via 015 666 7428.

Veel gestelde vragen over badkamer stucen

Wat zijn de kosten om een badkamer te stucen?

De uiteindelijke prijs hangt af van de ondergrond en het type stucwerk dat u kiest. Ook de grootte van de taak en de conditie van uw huis wegen mee. Wilt u de kosten zo specifiek mogelijk berekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een duidelijke prijsindicatie.

Is stucwerk geschikt voor de badkamer?

Zeker, stucwerk kan in de badkamer worden toegepast en biedt betere hygiëne dan tegels. Er zijn verschillende materialen waaruit u kunt kiezen. Uw badkamer krijgt zo een unieke en strakke finish.

Is het mogelijk om stucwerk over badkamertegels aan te brengen?

Ja, het kan, mits de juiste voorbereidingen zijn getroffen. Hierdoor ziet uw badkamer er totaal anders uit. Voor deze aanpak is nauwelijks sloopwerk nodig.

Welke stucmaterialen worden vaak gekozen voor badkamers?

Betonciré, Tadelakt en microbeton staan bovenaan de lijst. Elke materiaalsoort biedt unieke eigenschappen en een unieke uitstraling. Kijk dus vooral naar het materiaal dat uw aandacht trekt. Richt uw keuze op het materiaal dat uw aandacht wekt.

Ana Bouw staat voor u klaar in Zoetermeer
Over ons

Of het nu gaat om het creëren van extra leefruimte, het renoveren van uw badkamer, het uitvoeren van timmerwerk of het verzorgen van schilderwerk, bij Ana bouw als staan we voor uklaar... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 015 666 7428

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Ana Bouw

Of het nu gaat om het creëren van extra leefruimte, het renoveren van uw badkamer, het uitvoeren van timmerwerk of het verzorgen van schilderwerk, bij Ana bouw als staan we voor uklaar met onze expertise en toewijding. Dit doen we samen met u!